torsdag, juni 20, 2013

MIDSOMMARNYP

Här sitter jag. Eller satt rättare sagt. Hade ångan uppe när jag kom hem vid sexhugget så innan jag tog plats framför datorskärmen kletade jag i toningen i håret. Riktigt så rött som det ser ut på bilden är det inte. Kör alltid med så nära min färg som vanligt, så enda skillnaden är egentligen att det lilla grå i luggen är borta. Eftersom väder prognoserna för den stundande aftonen tydligen är  tveksamma, ville jag ha det gjort...ifall, ifall jag spenderar morgondagen vid ett bad hela dagen. Jag vill att det ska hinna gå några dagar mellan toning och tvätt och då är således inte lördag någon bra dag eftersom jag har principen att jag vill tvätta hår och köra min tvagningsritual på söndagar innan ny vecka påbörjas. Jag har mina principer som ni vet och det är inget fel med det *ler*.

Dagen idag har det varit hett som i helvetet, fast det finns ju inget helvete bara ett tokigt ordspråk. Väldigt varmt och snudd på kvalmigt kan jag säga istället. En dag där jag ( om jag kunnat välja ) hade föredraget att spendera tiden på en badstrand med täta dopp. Jag hoppas därför att morgondagen blir lika som idag, trots att det pratas om regn. Lika jäkla körigt idag då jag ville göra dagens uppgifter plus morgondagens eftersom jag är ledig då. Ingen som har sagt att jag skulle, men jag hörde mig för i morse hur rutinerna är vid röda dagar och aftnar och då görs tydligen inte det som jag gör, vilket i praktiken betyder att de som betalat för sin tjänst blir snuvad på den. Jag är inte än så länge ( och hoppas jag aldrig blir ) så råbarkad att dylikt tänk inte rör mig i ryggen. Allting löste sig iallafall som vanligt och med lite hjälp från en feriejobbare igen och de som jag jobbar för öser superlativer över mig. Några av personalen rosar också, men de jobbar jag ju inte för och inte för cheferna heller *ler*.   En del av personalen ser mig nog som lite jobbig. Jag vet inte och inte bryr jag mig heller. Viktigast för mig är att de som jag ska serva är nöjda och glada och för deras skull kan jag kanske bli en aning besvärlig. 

En halvtimmes övertid lär det bli varenda dag och som jag sagt tidigare, de här veckorna kan jag bjuda på det för det går ändå ingen buss då. Jo om jag kunde sluta när jag skulle då skulle jag hinna med bussarna som går 31 och 33. Snacka om tokigt. Det går två bussar från jobbet in till stan och de går med två minuters mellanrum en gång i halvtimmen nu i sommar. Ja de går nästan samtidigt även övrig tid på året, men de går ju förstås olika rundor. Fast ändå kan jag ju tycka att de kunde sprida ut dem lite tidsmässigt. Men nu är jag inställd på det här och det är inget större problem faktiskt. Inte nu när jag vet hur det ligger till och jag kan planera efter det. Men det är ett hobbybesök nästa vecka som jag inte flyttat fram tiden på, men sätter jag fart direkt när jag kommit till osen  så fixar det sig. Men det är precis att jag hinner med bytet i stan till bussen till oasen. En till två minuters försening av jobbussen och jag missar bussen till oasen och har då bara en halvtimma till dusch och förberedelser. Det funkar...en gång.

Idag var det iallafall lugnt. Så lugnt att jag räknade med att hinna handla innan besöket, vilket jag även gjorde.

Svensk färskpotatis och gräslök och östgötagubbar bla. Gubbarna är från Vadstena och när jag såg priset 52 kr tänkte jag först....är det värt det? Sist betalade jag 39 kr för skånska gubbar i affären här i samhället som var jättegoda och värda sitt pris. Men jag bestämde att det var värt det och jag började plocka bort och plocka om för att få en ask med bara perfekta gubbar. När jag sedan betalade i kassan och kollade kvittot förstod jag att 52 kr inte var för litern, utan för kilot... eller är en sådan här ask bara en halv liter? Jag betalade alltså hälften av 52 och då var det ju verkligen värt. Himla tur att jag inte avstod. Goda var de också. Jodå, en tredjedel cirkus är sparade till morgondagen.

Dagens besök var en gammal återkommande bekant som hakade på dagens tid som jag inte trodde riktigt att någon skulle vara intresserad av. Var sedan ytterligare en som hörde av sig. Som glädjeflicka får man ju inte helt oväntat en hel del komplimanger och komplimanger kan ju ges på olika sätt. En av de bästa var mannen som efter hotellträffar i hans stad på mina njutningsresor sedan åkte till mig flera gånger och när jag en gång sa att jag inte riktigt fattade att han åkte så långt enkom för en träff med mig sa: - Jag åker inte hit för att träffa sexsäljaren Greta, utan för att träffa dig.

Dagens besök smickrade mig på ett liknande sätt då han sa att .... det är inte förrän i morgon man  firar midsommar, men min högtidsdag är idag då jag får träffa dig. Lite mer äkta kan jag tycka än de här vanliga kliche´erna. Fast de kan ju var äkta de också förstås och jag suger åt mig av allt ha,ha. Ett trevligt besök och ett skönt midsommarnyp iallafall. 

Hade 40 minuter innan jag sedan behövde gå till min buss hem hit, ifall jag inte ville stressa på och chansa att hinna med den tidigare bussen. Det ville jag alltså inte, utan passade på att dra av golven som jag tänkt länge att göra. Känns bra för samvetet nu *ler*. Hoppade både stay ups och stövlar idag vid besöket eftersom det var så väldigt varmt. Gjorde jag även vid förra besöket i veckan. Är det viktigt för kunden så drar jag på dem, men veckans besökande har ju varit kända återkommande som inte brytt sig om sådana petitesser ha,ha. 

Klockan blev mycket i kväll, men spela roll. Jag är ju ledig i morgon. Suttit en del vid photoshop i kväll och lekt och ätit jordgubbar. Men nu känner jag hur ögonen bara vill åka igen. Ska lägga mig i sängen nu och somnar med all säkerhet bums.   

4 kommentarer:

Svenne sa...

Jag blir kåt av bilden på dig i köket! Vill smeka dina härliga bröst samtidigt som min styva kuk långsamt tränger in i din våta fitta bakifrån. Vill du det?

Gretas Svammel sa...

Värst vad du har blivit frimodig...Svenne...*ler*. Undrar om du ångrar din kommentar idag? Men det är lugnt..och mänskligt att sitta uppe i natten och kåtna till av diverse bilder. Jag kan tycka det är lite lattjo att folk blir kåta på en tant som mig ha,ha.

Unknown sa...

Greta,
Blir läckert med toning.
Jo visst är det skönt med midsommarsex. Det är den dagen det är mest sex på hela året om man ser på barnafödslar. Vanan och lusten sitter i för oss gubbar och tanter också.

Ps Kom det växer bäst med sperma. Med tanke på tidigare blogginlägg! Ds

Gretas Svammel sa...

Fast jag tror...Hans-E...att den trenden börjar ändra sig nu...att flest barn görs på midsommarafton.

Oavsett så är årstiden som gjord för hänförelse och njutning.