söndag, juli 27, 2014

REGN, ÅSKA, FRÄMMANDE

Andra varianten av hallbakgrundsbilderna ifall ni minns.  Taget innan håret försvann.
Jaha, jag ska försöka att inte sväva ut så långt och mycket i kväll, för vill hinna bli klar till Varg Veum börjar kl.21.

Idag har jag haft främmande hela eftermiddagen. Trevliga människor att umgås med. Ena avkomman med sambo. Kul att de offrar en solig söndag på sin gamla morsa *ler*. Fast nu var ju inte hela söndagen solig. Jag råkade slänga ett öga på termometern och såg att det plötsligt var kallare ute än inne. Bara ett par grader, men jag öppnade i alla fall både balkongdörr och fönster och då såg vi att det hade regnat också. Jag har ju nedfällt överallt för att utestänga sol och värme. Lite muller hörde vi också.

När jag höll på att berätta om en episod i min barndom med åska och blixt så brakade det till riktigt, riktigt ordentligt. Vi hoppade till alla tre och trodde nästan att åskan slagit ner i närheten. Så var det nog inte för jag kollade sedan ikväll på nätet. Men jag drog ur både tv och datorsladd. Åskan drog sedan vidare och något mer regn vet jag inte om det kom. Jag tänkte faktiskt gå ut ikväll ifall det hade regnat. Bara för att det är skönt att gå i regn ibland.

I Stockholm däremot kom det tydligen regn och säkert på flera platser i landet. Bilden är från Aftonblaskans läsarbilder. Det är lustigt att det inte kan få vara balans i vädret *ler*. Är det varmt och soligt som de flesta vill ha den här årstiden, så blir det bastuhett och luften står stilla. Då önskar man kanske lite regn för att rensa luften och då blir det skyfall med översvämning och åsknedslag som följd.

Jag har fortfarande öppet överallt och trots att det fortfarande är varmt och fuktigt ute, så märks ändå en liten skillnad mot tidigare dagar. Det är lite lättare att andas.  Och på tal om andas, vilket jag som tur är inte har problem med, så gick jag här igår och funderade över min hosta. Bestämde att jag nog ska ringa onkologen i veckan och höra, för jag får idéer om att det är en infektion jag har eftersom jag även är snuvig mellan varven. Det kan vara förkylning och det kan vara lunginflammation. Får jag 38 grader i feber måste jag åka in bums har de sagt eftersom en infektion i mitt läge sprider sig snabbt i kroppen. De vita blodkropparna orkar inte på grund av cellgifterna att ta hand om det. Nu tror jag inte alls att jag har feber, det borde jag märka, men återigen det här med min nya plötsligt uppståndna rädsla. 

Fast idag tycker jag att hostan blivit bättre, så jag får se i natt när jag lägger mig. Varenda kväll när jag släckt lampan för att sova så har hostattacken kommit som ett brev på posten. Tjugo minuter så där bara hostar jag och hostar och hostar. Hur jobbigt som helst. 

Vad jag gjorde igår minns jag knappt *ler*. Jag var i alla fall inte och badade och jag hade inte datorn på och inte målade jag.  Men dagen försvann tydligen ändå. Jag ringde de tre personer jag skulle ringa efter det att Nyhetsmorgon var slut. Inte en enda svarade, vilket väl inte var så lustigt egentligen. Men broder ringde upp senare så jag kunde styra upp en aktivitet i alla fall framöver, innan nästa giftomgång. En påhälsning i nya boendet.
Sedan ringde en annan bekant och tänkte sig komma hit. Men jag kände inte för det så sa nej. Man har ju liksom rätt att välja sitt umgänge, fast jag är väl lite egoistisk egentligen för ibland passar det mig. I brist på bröd kan man kanske säga *ler*. Nej då, ingen man, utan en tjej med man. Jag har nämnt dem förr här på bloggen. 

Åt gjorde jag förstås. Potatis, senapssill och sallad. Sorterade papper gjorde jag också och satte in i respektive pärm och gick igenom räkningarna och det ekonomiska läget. Dagen gick som sagt i alla fall utan problem. Idag betalade jag mina räkningar, som turligt nog inte var så många. Ingen el, ingen tvlicens, ingen telefonräkning och inga fakturor på efterskickade varor. Fakturan på boken Zack kommer i mitten av augusti. Så socialens stöd räckte, fast det blev förstås bara 300 kvar att leva av på en månad. Ettans hyra tog jag av ICA:s kredit till, så den är nu förbrukad och måste återställas undan för undan. 
Jag har alltså inte funderat klart över om jag ska be om allmosor här på bloggen. Det är ju inte jag att göra en sådan sak. Men visst i kris, gör man väl nästan vad som helst. Men bara nästan. 

Oj oj vad klockan sprang iväg. Är jag förvånad? Nej. 

Jag ser gärna ut så här när jag är sjuttio *ler*. Det är en gammal sexsymbol Jaqueline Bisset och varför en bild på henne? Jo, för hon uttalar sig om att äldre kvinnor vill ha sex. Och visst vill de det. Kanske inte alla, men många. Kåtheten försvinner ju inte med åldern bara så där. Försvinner den  så beror det nog på andra orsaker. Problemet säger hon, är att män inte vill ligga med oss. Jag skriver oss, fastän jag har tio år kvar till sjuttio. Hittills har jag turligt nog inte märkt det, fast just nu förstås är jag inte attraktiv ens i mina egna ögon.  Men jag tror det kan ligga lite i det hon säger faktiskt.

Strunt samma, nu har jag missat första biten. Fast världen går inte under för det.   

2 kommentarer:

Unknown sa...

Greta

Trevligt att umgås med barn och deras familjer.

Sexlusten försvinner inte med åldern. Jag vill ha sex med jämnåriga kvinnor. Hon och jag och är i takt med varandra då. Liknande erfarenheter och liknande behov och förutsättningar. Dvs enklare att förstå varandra. Finns lust finns också hjälpmedel vid behov. T.ex glidmedel för torra slemhinnor hos henne, penisring för hålla erektion starkare för mig. Enda saken som är svår att åtgärda är att det tar längre tid att få erektion igen efter utlösning. Jag tycker att onani övningar bra för att få bättre kontroll. Sen måste fingrar, mun och tunga användas flitig.

Du ser fin ut på "hallfotot". Snygga bröst! Frestande att smeka, slicka och suga på!

Gretas Svammel sa...

Visst kan man kanhända behöva hjälpmedel när man kommit upp i åren...Hans-E...och det är ju bra det finns då.